IN LKV Oy
IN LKV Oy

Kerrostalo | 2 h + k + ph / wc + lasitettu parveke

Linnankatu 55, Keskusta, Turku

Hinta

217 000 €

Koko

51 m²

Vuosi

1967

Upea ja persoonallinen koti 9. kerroksessa, jossa vaikuttavat näkymät ovat oleellinen osa kotia! Linnanrinteen kodit ovat aina kuuluneet Turun kestosuosikkeihin, sillä ne ovat valmiiksi kaupungin puolella ja jokivarren kaikki parhaat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Lisäksi osa kodeista nauttii suorastaan mykistävistä näkymistä, kuten myös tämä 9. kerroksen koti, joka katsoo korkeuksista kohti kaupungin valoja ja kauniit jokimaisemat ovat oleellinen osa Turkua. Ilmansuunta on myös monelle mieleinen, sillä tässä asunnossa voi parvekkeella nauttia tunnelmasta, joka ei muistuta saunaa. Yhtiö on valtavan suuri, joten pienet yllättävät menot eivät pääse häiritsemään tämän yhtiön arkea ja lisäksi taloyhtiön kaikki isot remontit on jo valmiiksi tehtynä. Mm. monien pelkäämä putkiremontti on jo historiaa, kuten myös taloyhtiön teettämä poikkeuksellisen kattava julkisivuremontti, joka on pitänyt sisällään myös parvekkeiden sekä niiden lasituksen uusimisen. Turun kuuluisa Föri kulkee heti taloyhtiön alapuolella, joten joen toiselle puolelle pääsee myös siirtymään enemmän kuin näppärästi. Kodin pohjaratkaisu on kerrassaan loistava, sillä hukkaneliöitä ei ole laisinkaan. Eteinen toimii täydellisenä keskipisteenä, josta kuljetaan kodin kaikkiin tiloihin. Eteisessä on heti kodin tyyliin sopiva tumma kaapisto, kuten myös makuuhuoneessa ja keittiössä puolestaan on samaa linjaa noudattavat tumman puhuvat kaapistot. Keittiössä on putkimallinsa ansiosta runsaasti niin säilytys- kuin työskentelytilaa ja keittiöön mahtuu silti halutessa myös pienempi ruokailuryhmä. Keittiön sotkut jää näppärästi piiloon olohuoneen puolelta, mutta keittiön tunnelma on silti avara, sillä se aukeaa niin eteisen kuin olohuoneen suuntaan. Upea olohuone suorastaan kutsuu luokseen ja jatkeena on mitä upein parveketila, jonka näkymät eivät jätä ketään kylmäksi. Makuuhuoneessa puolestaan höyhentapetilla työstetty efektiseinä suorastaan kutsuu unten maille ja säilytystilaa löytyy runsaasti isosta liukuovikomerosta. Pesuhuone on kompakti ja kaikille tarvittaville toimille on loogisesti oma paikkansa. Kodin yleisilme on samanaikaisesti trendikäs, persoonallinen ja luokseen kutsuvan kodikas. Materiaalivalinnat tukevat toinen toisiaan ja vaikuttavat erittäin ajattomilta valinnoilta. Efektiseiniksi on valittu kauniit tapettipinnat. Nyt tässä kodissa on myyntihintaa laskettu jo 3 kertaa, joten hinta on varmasti markkinoiden mukainen. Toivotan sinut siis tervetulleeksi tutustumaan kotiin ja sitä myöden onnistuneille asuntokaupoille. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan parhaimpiin palveluihin. Meidän sivuillamme www.inlkv.fi pystyt mm. ilmaiseksi laatimaan omat sisustussuunnitelmasi tähänkin kotiin! Autamme mielellämme myös sinua oman kotisi myynnissä ja uusien unelmien toteuttamisessa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21027878
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h + k + ph / wc + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kokonaispinta-ala
51 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Pinta-ala saattaa olla ilmoitettua suurempi tai pienempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
9/12
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Muu ehto: 1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

174 068,16 €

Velkaosuus

42 931,84 €

Velaton hinta

217 000,00 €

Neliöhinta

4 254,90 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

OSAKKEENOMISTAJALLE SAATTAA SYNTYÄ LAINAOSUUDEN POISMAKSUN YHTEYDESSÄ LUOTON MYÖNTÄNEEN RAHALAITOKSEN KULLOINKIN VOIMASSA OLEVAN HINNASTON MUKAISIA LISÄKULUJA, JOTKA VELOITETAAN OSAKKEENOMISTAJALTA. Julkisivulainasta on mahdollista maksaa pois 25%, 50%, 75% tai 100%. Lainaosuuden maksusta sovittava erikseen.

Vastike

Hoitovastike

188,70 € / kk

Pääomavastike

422,79 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

611,49 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Myytävän huoneiston osalta linjastosaneerauksen (putkiremontti) lainaosuus on maksettu kokonaan pois. Myytävällä huoneistolla on siis ainoastaan julkisivuremontin lainaosuus, jossa on poikkeuksellisen hyvät maksuehdot (Julkisivulainasta on mahdollista maksaa pois 25%, 50%, 75% tai 100%. Lainaosuuden maksusta sovittava erikseen).

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiö laskuttaa sähkön kulutuksen mukaan 3 kuukauden välein (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen, joten sähkökulut ovat yleensä n. 20-30 €/kk) perusmaksu 10,00€/kk + 0,1156€/ kWh. Myytävän huoneiston putkiremontista syntynyt lainaosuus on kokonaisuudessaan maksettu pois. Julkisivuremontin jäljellä oleva yhtiölainaosuus on 42.931,84. Mahdollinen varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on kodin tyyliin täydellisesti istuva tumma kaapisto varmistamassa hyvät säilytystilat arjen tarpeiden keskellä. Eteinen toimii myös kirjaimellisesti kodin keskiönä, sillä siitä pääsee siirtymään niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin itse olohuoneeseen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: koilliseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiöstä on pidetty poikkeúksellisen hyvää huolta, eli ns. korjausvelkaa tällä yhtiöllä ei ole.
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu 2014,
jk/pk 2020.
2019:
Keittiöön vaihdettu laminaatti, huoneistot katot +seinät maalattu, väliovet maalattu, tapetit ja listat uusittu. Isot kaapit (eteinen ja makkari) asennettu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on aidosti muuttovalmiissa kunnossa.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Asbestikartoitus tulee teettää ennen mahdollisia purkutöitä ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin. Myytävän kohteen keittiö sekä pesuhuone on remontoitu 2014, joten asbesti ei voida enää olettaa löytyvän. Myös pesuhuone on remontoitu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tyylikäs ja tumman puhuva keittiö on uusittu 2014 kodinkoneineen (rst. pintainen jääkaappi/pakastin on uusittu 2020 ja lattialaminaatti 2019). Keittiössä on todella hyvin sekä säilytys- että työskentelytilaa ja tarvittaessa keittiöön mahtuu myös pieni ruokailuryhmä.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peili, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Pesutila on kompakti, mutta tilaan mahtuu pyykinpesukone, sekä suihkutilan liukuoviseinä luo väljän tunnelman itse suihkutilaan.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on kaikin tavoin upea tila, johon mahtuu helposti myös mukavan kokoinen ruokailuryhmä ja isot ikkunat päästävät koko olohuoneen täyttymään luonnonvalosta. Olohuoneen kaunistuksena on persoonallinen ja tyylikäs efektiseinä, joka luo tilaan modernia kodikkuutta. Olohuoneen jatkeena oleva näköalaparveke puolestaan avaa kaupungin sekä kauniit jokimaisemat suoraan jalkojesi alle.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneeseen on asennettu tyylikäs ja kodin tunnelmaan sopiva tumma kaapisto ja efektiseinä kirjaimellisesti tuudittaa nukkujan höyhensaarille.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattotyypin kuvaus
Bitumikermi
Kattomateriaalin kuvaus
Tasakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy/ Antti-Ville Heikkilä antti-ville.heikkila@isannointitalo.fi p. 020 722 9965 Maariankatu 4 C 57, 20100 Turku
Huolto
Kiinteistöhoito Juhala Itäinen Pitkäkatu 34 20100 Turku
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Jäähdytetty kellari, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto.
15.6.-9.8.2022 Kevätyhtiökokouksessa päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan päiväkotitilojen käyttötarkoitus ja myymään osakehuoneisto. Sekä tekemään tarvittavat yhtiöjärjestysmuutokset siihen liittyen. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet edistää uudelleen kaavakehityshankkeen etenemistä Turun kaupungin päätöksenteossa, sekä päätettiin valtuuttaa hallitus lohkomaan ja myymään osa As Oy Linnanrinteen tontista tähän tarkoitukseen sekä solmimaan hankesopimuksen tarjouskilpailutuksen perusteella valikoituneen ja As Oy Linnanrinteen kokonaisedun.

Yhtiövastikkeeseen kuuluu 10 megan nettiyhteys DNA:lta. Netti tulee taloon kuidulla ja jaetaan sieltä asuntoihin Ethernet-kaapelilla. Erillistä modeemia ei tarvita.


Tehdyt remontit
2020-2022: Julkivisusaneeraus
( Julkisivujen, ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä parvekkeiden kunnostaminen ja uusiminen. Sisäänkäyntien korjaaminen esteettömäksi ja sisäänkäyntikatosten pidentäminen. Vesikaton uusiminen ja ullakkoparvekkeiden kattaminen. IV-koneiden uusiminen ja varustaminen LTO-järjestelmällä, salaojituksien uusintaa, A-B talon piipun purku).
2019: Julkisivuhankkeen suunnittelu, kaavakehityshanke ja yksi kylmäkellari valmistui.
2018: Valmisteltiin julkisivujen peruskorjausta ja aloitettiin kylmäkellarien uusimisia.
2016: Kunnostettiin ulkoalueita sekä ulkoaluerakenteita, uusittiin hissihälytysten siirrot ja lisättiin turvavalvontaa, valaistuksia parannettiin.
2015: Uusittiin rakennusten sisäänkäyntipalo-ovet, jatkettiin piha-alueiden kunnostusta, uudistettiin valvonta- ja turvajärjestelmiä, korjattiin betonirakenteita.
2013-2014: Jatkettiin kylmiöiden uusimista.
2012: Tontin hoitosuunnitelmaa jatkettiin puustoa hoitamalla ja rakenteilla. Laadittiin pelastuslain mukainen pelastussuunnitelma.
2011: Valaistuksien kokonaisuudistus sekä poistoilmajärjestelmän päivityshuolto.
2008-2010: Linjastosaneeraus täydellisenä peruskorjauksena uusien sisältäen kaikki tonttijohdot, viemärit, käyttövesijohdot, sähkökaapeloinnit, antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, uusien normien mukaisesti uusitut märkätilat kalusteineen, porrastilojen pinnat ja valaistus uusittiin, saunaosastot uusittiin, yleisiä tiloja korjattiin, poistoilmajärjestelmä nuohottiin ja kunnostettiin, kattoparvekkeet vesieristettiin uudelleen, autonpesutalli kunnostettiin, yhtiön yleisvalaistus uusittiin sekä tehtiin merkittävä määrä pieniä kunnostuksia yhtiössä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuodelta 2023:
- Tornitalojen pihakannen ja piharakenteiden korjaus, pihaportaiden saneeraus, porrashuoneet ja saunat, pääsähkökeskuksien uusinta ja sähköautojen latausinfra.
15.6.-9.8.2022 kevätyhtiökokouksessa päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan päiväkotitilojen käyttötarkoitus ja myymään osakehuoneisto. Sekä tekemään tarvittavat yhtiöjärjestysmuutokset siihen liittyen. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet edistää uudelleen kaavakehityshankkeen etenemistä Turun kaupungin päätöksenteossa, sekä päätettiin valtuuttaa hallitus lohkomaan ja myymään osa As Oy Linnanrinteen tontista tähän tarkoitukseen sekä solmimaan hankesopimuksen tarjouskilpailutuksen perusteella valikoituneen ja As Oy Linnanrinteen kokonaisedun kannalta parhaan tarjouksen tehneen rakennusliikkeen kanssa harkintansa mukaan.

7.12.2022 yhtiökokouksessa päätettiin tornitalojen patteriverkoston tasapainotus & säätötyöstä, jonka yhteydessä myös huoneistokohtaisia patteriventtiilejä ja termostaatteja uusitaan. Kustannusarvio 290 000 € kokonaisurakasta.

Muita isompia hankkeita ei ole tiedossa. Yhtiön asiakirjoissa on pienempinä korjauskohteina mainittu tornitalojen porrashuoneet ja saunat, autopaikkojen maalaus ja viheralueiden ehostuksia. Yhtiö valmistelee kaavamuutosta tontin koillispäätyyn/pohjoiskulmaan, joka mahdollistaisi täydennysrakentamisen tälle alueelle. Kaavamuutoksen arvoidut nettotuotot yhtiölle ovat 2-3 miljoonaa euroa.
Energialuokka
D (2018), energiatodistus on laadittu 30.03.2022, voimassaolo 10 vuotta.
Tontin koko
19 339 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki puh (02) 330 000
Lisätietoa kaavoituksesta ja mahdollisista kaavoitushankkeista on saatavilla Turun Kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Linnanrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokakauppa joen toisella puolella (Förillä ylitys), sekä Harppuunakorttelissa.
Keskustan palvelut n. 1,3-1,5 km.
Muut palvelut: Kaupungin monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Talon alapuolelta olevalta Linnankadulta kulkee useampi linja-auto liikennelinja. Förillä pääsee kätevästi siirtymään joen toiselle puolelle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön hallinnassa on yhteensä 2100 m2 autohallitilaa.
Autopaikkavuokra kylmä 10,00€/kk. Autopaikkavuokra katos 20,00€/kk. Autopaikkavuokra halli 60,00€/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kuusisto Sari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä

IN LKV Oy

IN LKV Oy
IN LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Korkeavuorenkatu 2 C 48,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.