Vellamo LKV

Kerrostalo | 2h + k + las.p

Niittykatu 5, Niittykumpu, Espoo

Hinta

349 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

2021

Nyt myynnissä hurmaava ja laadukas kaksio aivan Niittykummun kattavien palveluiden sekä metroaseman lähettyviltä! Oma tontti! Ilmalämpöpumpun asennusmahdollisuus! Noin neljän metrin komea huonekorkeus hurmaa jo heti asuntoon sisään astuessa. Huonekorkeuden lisäksi avaruutta ja tilavuutta luovat isot ikkunat sekä tilavat huoneet. Avokeittiössä on kestävä, musta kivitaso, valkoiset korkeakiiltokaapit sekä Siemensin kodinkoneet. Makuuhuoneessa on tilaa myös työpisteelle. Asunnon vaalea tammiparkettilattia, huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä olohuoneen levyinen suuri lasitettuparveke mahdollistavat laadukasta ja viihtyisää asumista. Parvekkeelta on näkymät liito-oravien vuoksi suojeltuun metsikköön. Tämä uniikki asunto sijaitsee samassa kerroksessa yhtiön pesutuvan, saunaosaston sekä kuntosalin kanssa. Kaiken lisäksi, vuoden 2021 lopussa valmistuneen As Oy Niittykummun Patio, Espoon asukkaana, saat pysäköintiluvan vireisen yhtiön pysäköintihalliin. Yhtiöllä on myös oma autohalli, jossa autopaikat ovat omina osakkeinaan. Yhtiöjärjestyksen mukaan 2H+KT. Niittykummussa kaikki tarvitsemasi löytyy läheltä! Kauppakeskus Niittyyn kävelet vain muutamassa minuutissa ja kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsee myös Niittykummun metro-asema sekä linja-autopysäkki. Kauppakeskus Isoon Omenaan ja Olarin Prismaan hurautat vaikka skootilla noin viidessä minuutissa. Lidl löytyy noin 750 metrin päästä. Niittykumpu on asuinalueena erittäin perheystävällinen, vehreä ja luonnonläheinen. Aluella pääset nauttimaan upeista kävelymaastoista rantareittejä pitkin sekä kattavasta tarjonnasta urheilu- ja virkistysmahdollisuuksiin. Varaa esittelyaika ja ihastu asuntoon paikanpäällä! ESITTELYT JA LISÄTIEDOT: Emmi Hyvärinen / emmi@vellamolkv.fi / 040 154 0889 Asuntomyynti Myyntijohtaja, Perustaja vellamolkv.fi LIVE YOUR DREAM

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20948332
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + las.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: Kohde myydään vuokrattuna. Vapautuminen AHVL:n mukaan

Hinta

Myyntihinta

277 885,56 €

Velkaosuus

71 114,44 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Neliöhinta

6 462,96 €/m²

Vastike

Hoitovastike

299,70 € / kk

Pääomavastike

556,20 € / kk

Erityisvastike

5,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

861,10 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Varsinainen yhtiökokous 2023-2024 - Päätetään hallituksen valtuudesta tarvittaessa periä yksi-kaksi ( 1-2) ylimääräistä hoitovastiketta, taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä. Päätettiin valtuuttaa hallitus tarvittaessa perimään yksi-kaksi (1-2) ylimääräistä hoitovastiketta, taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä - Päätetään hallituksen valtuudesta päättää hoitovastikkeen ja PO-vastikkeiden suuruudesta, talou­dellisen tilanteen sitä vaatiessa tai mahdollistaessa sekä lainojen korkojen muuttuessa merkittä­västi. Päätettiin valtuuttaa hallitus päättämään hoitovastikkeen ja PO-vastikkeiden suuruudesta, talou­dellisen tilanteen sitä vaatiessa tai mahdollistaessa sekä lainojen korkojen muuttuessa merkittä­västi - Päätetään lainaosuussuoritusten ja pääomavastikkeiden rahastoinnista Päätösehdotus: Hallitus esittää, että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan lainojen kertasuoritusten ja pääomavastikkeiden verran. Päätös: Päätettiin yksimielisesti, että lainaosuusrahastoa kartutetaan tarvittaessa lainojen kerta­suoritusten ja pääomavastikkeiden verran.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Saunamaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Muuvastike= Kaapeli-tv (5,20€/kk). Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk. Vesimaksu tasataan vuosittain huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan. Taloussähkö kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Tammiparkettilattia. Varustus: Peililiukuovikaappi. Parvekkeella tumma parvekematto ja valaisimet.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Kauppaan ei kuulu: Normaali irtain.
Kohteen lisätiedot
Yhtiöllä on 21.1.2020 allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus kiinteistöjen 49-15-46-6 ja 49- 15-46-24 kanssa. Yhtiöllä on rasitesopimus korttelin 49-15-46 tonttien 23 Niittykummun Teema (rasitettuna), 6 Niittykummun Plaza (oikeutettuna), 7 Niittykummun Paviljonki (oikeutettuna), 24 Niittykummun Piazza (oikeutettuna) ja Suomen Asunnot ja Tontit Ky:n (tonttien 6, 7, 24 ja 25 määräosien omistaja) kanssa koskien autopaikkajärjestelyitä pysäköintihallissa sekä pysäköintihallin toteutus- ja käyttökustannusten jakamista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tammiparkettilattia. Seinät maalattu. Musta kivitaso. Varustus: Keraaminen tasoliesi, kalusteuuni kiertoilmatoiminnolla, liesikupu, jääkaappipakastin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laattalattia. Seinät keraamista laattaa. Varustus: Peili, allaskaappi, säilytyskaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, käsisuihku, suihkuseinä, suihku, pyyhekuivain, kiinteät valaisimet, sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Tammiparkettilattia. Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tammiparkettilattia. Seinät maalattu. Varustus: Vaatekaapisto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto: Oiva isännöinti Helsinki Oy Isännöitsijä: Matti Pennanen 010 411 6704 matti.pennanen@oi.fi
Huolto
Tapiolan Lämpö Py, Huoltopalveluyksikkö Mäntyviita 2, 02210 Espoo
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtijärjestyksen 10§:n mukainen lunastusoikeus koskee autopaikan hallintaan oikeuttavia osakkeita.
Muuta: Pesutupa, kuntosali, kuivaushuone, saunatilat, kerhohuone, talovarasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja. Ilmanvaihtojärjestelmä: Huoneistokohtainen koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla. Antennijärjestelmä: Kaapeli-tv.
Tehdyt remontit
Normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä.
Takuukorjaukset ovat kesken, valmisteilla on vakuuden vapautuksen vastustaminen.
Autopaikoille selvitetään sähköautojen latausvalmiuden/latauslaitteiden hankintaa.
Hallitus on tehnyt Raval Oy:n kanssa jatkosopimuksen rakennuttajan takuukorjausten valvonnasta/jälkitarkastuksesta.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksessä (esitetty yhtiökokoukselle 24.01.2024) ei ole suunnitteilla remontteja seuraavalle viidelle vuodelle.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
B (2018), Energiatodistuksen laatimispäivä 13.09.2019.
Tontin koko
1 582 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoitusviranomainen Espoon kaupunki, puh. 09 816 21.
Ostajan on tutustuttava alueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Espoon kaupunkin karttapalvelun kautta: https://kartat.espoo.fi.


Vireillä olevat asemakaavat

Niittykummun kappelin ympäristö: Asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa asuinkerrostalojen rakentaminen vanhusten kevyttä palveluasumista varten. Muutoksen myötä huonokuntoinen Niittykummun kappeli puretaan. Niittykujan katualuetta levennetään ja autopaikkojen korttelialuetta pienennetään

Niittysillankäytävä: Asemakaavan muutoksen tavoitteena on muuttaa kiinteistön nykyinen toimistorakennusten korttelialueen käyttötarkoitusmerkintä muotoon, joka sallii toimisto- ja palvelutoiminnot, sosiaali- ja hyvinvointipalvelut, liiketilat sekä hoiva- ja palveluasumisen. Kaavamuutoksella haetaan myös muutosta autopaikkamitoitukseen sekä lisäystä rakennusoikeuden määrään. Kaavaehdotus on tulossa nähtäville arviolta loppuvuodesta 2023 tai keväällä 2024.

Riihitontun kulma: Asemakaavan muutoksen tavoitteena on muuttaa pääasiassa autokaupoista koostuva alue asuinkortteliksi. Kulkuyhteyksiä metroaseman ja Vuoritontun alueen välillä parannetaan. Suunnittelualueen luoteiskulmaan suunnitellaan puisto Kaupunginhallitus palautti 10.10.2022 kaavan uudelleen valmisteluun. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavan valmisteluaineisto nähtävillä 20.2.-21.3.2023. Tutustu aineistoon kohdassa Valmisteluvaihe. Kaava etenee ehdotusvaiheeseen arviolta syyskaudella 2024.

Niittykummun paloasema: Asemakaavan muutoksen tavoitteena on muuttaa nykyinen yleisten rakennusten korttelialue liike- ja toimitilarakennusten korttelialueeksi. Kaavaprosessiin etsitään avoimella ja julkisella hakumenettelyllä hanketta, jonka kanssa kaavaprosessi tullaan viemään yhteistyössä päätökseen.


Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Niittykummun Patio, Espoo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Niittykummun koulu n. 850m.
Haukilahden koulu n. 1km.
Palvelut: Kauppakeskus Niitty n. 200m.
Fit Niittykumpu n. 450m.
Bodom Bar & Sauna n. 600m.
Lidl n. 800m.
Kauppakeskus Iso-Omena n. 2km.
Prisma Olari n. 2km.
Haukilahden venesatama n. 2km.
Matinkylän uimaranta n. 2,5km.
Espoo Metro Areena n. 2km.
Päiväkodit: Useampi päiväkoti n. 1km. säteellä.
Liikenneyhteydet
Metroasema n. 300m. Linja-autopysäkki n. 300m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on autohallipaikka, jossa paikat omina osakkeinaan. Yhtiön asukkailla on oikeus pysäköidä pysäköintiluvalla Niittykatu 15 pysäköinti hallissa erikseen merkityillä paikoilla (Patio).
Pihan kuvaus
Yhtöllä sisäpiha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Niittykumpu, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hyvärinen Emmi

Asuntomyyjä

Vellamo LKV

Vellamo LKV
Vellamo LKV

Mannerheimintie 109,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.