Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Omakotitalo | 4h, k, s, khh

Kopulantie 359, Kahvimaa, Siuntio

Hinta

425 000 €

Koko

93,5 / 95,4 m²

Vuosi

2014

ESITTELY SU 26.5 KLO 14:00-14:30. ILMOITTAUDUTHAN ESITTELYYN ETUKÄTEEN P. 050 521 5212 / elisa.rinne@spkoti.fi Tämä hevostila sijaitsee kauniissa Kahvimaan maisemissa alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Vuonna 2014 valmistunut omakotitalo on rakennettu upeasti mäen päälle mistä avautuvat maisemat omalle pellolle ja omaa tonttia löytyykin yli neljä hehtaaria. Kodista löydät korkean olohuonetilan, kolme makuuhuonetta ja erillisen kodinhoitohuoneen josta kulku pesutiloihin. Ajattomat materiaalit ja modernit ratkaisut sisustuksessa. Terassilta ja sille kuljettavasta olohuoneesta kaunis näköala pellolle päin ja kodin takapiha on aidattua tasaista nurmialuetta. Koko kodin kiertää lattialämmitys, jonka lisäksi ilmanlämpöpumppu ja varaava takka olohuoneessa. Talon pihapiiristä löytyy myös kahden auton autokatos, jonka yhteydessä tilava lämmin varastotila jota voit käyttää myös mm. työtilana tai vaikkapa kuntosalina. Alempana pellolla on hevosharrastajalle valmiina siirtotalli kolmelle hevoselle, aitaus, ruokintakatokset ja säänsuojakatos. Koirille löytyy myös oma aitauksensa. Naapurista löytyy lisäksi ponikoulu, josta voi vuokrata ratsastuskentän käyttöönsä. Tämä kokonaisuus koostuu kahdesta kiinteistöstä, joista toiselle voit halutessasi hakea vielä rakennusluvan omakotitalolle tai vapaa-ajan asunnolle. Tule ihastumaan! Lisätietoja: Elisa Rinne 050 5215212 elisa.rinne@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 26.5. 11:00 - 11:30

ILMOITTAUDUTHAN ESITTELYYN ETUKÄTEEN P. 050 521 5212 / elisa.rinne@spkoti.fi

Esittelijänä Elisa Rinne
p. 0505215212

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20807391
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, khh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
1,9 m²
Kokonaispinta-ala
95,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupapiirustusten mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 93,6 m2 ja teknisen tilan ala 1,9 m2. Rakennuksen kerrosala on 108 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

425 000,00 €

Velaton hinta

425 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: n. 143 e / vuosi
Kiinteistövero: 473.68 e /v. 2023
Pienpuhdistamon saostuskemikaali täytetty noin 2 krt vuodessa (n. 110 e / kerta). Roskn roll tyhjennys palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti. Sähkö: Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut 15000 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 15000 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 219 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus, sisältää sähkönsiirtomaksun). Tiemaksu ei sisällä aurausta. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Kiinnitykset: Kiinteistöihin kohdistuvat Panttikirjat 2 kpl, yhteensä 340 000 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan. Varainsiirtovero 3%.
Tehdyt remontit
Kodinhoitohuoneen ovi tehty jälkikäteen v. 2018 sekä autokatoksen varaston ikkuna lisätty, muutostöistä ilmoitettu Siuntion kunnalle, muutostyöilmoitus tehtävä jälkikäteen.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • C (2013)
  • Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 9.6.2024.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
varaava takka
Vesihuollon kuvaus
oma vesijohto
Viemäri
Lain vaatima jätevesijärjestelmäselvitys on tehty rakennuslupamenettelyn yhteydessä vuonna 2017. Pienpuhdistamo huollettu ja kompressori uusittu v. 2019.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
Kylpyhuoneen silikonisaumat uusittu v. 2024.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pöytätaso
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
755-436-2-73, 755-436-2-68
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
41 400 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Upea tontti kahvimaan maalaisidyllissä. Omakotitalon tasainen pihapiiri sijaitsee ylempänä tontilla ja hevostalli peltoaukealla alempana.
Tontin nimi
Katajamäki, Bergåder
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistölle 755-436-2-68 on Siuntion kunnalta saadun ennakkotiedon mukaan mahdollista rakentaa yksi enintään yksiasuntoinen ja korkeintaan kaksikerroksinen asuinrakennus, johon voi erityisestä syystä rakentaa myös sivuasunnon, tai vapaa-ajan asunnon. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia.
Kaavoitustiedot
Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua. Omakotitalo ja sen pihapiiri sijaitsee erillispientalojen alueella (A). Alueella voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa. Lisäksi osa kiinteistöä sijaitsee maa- ja metsätalousalueella, joka on tarkoitettu tehokkaan maa- ja metsätalouden harjoittamiseen.

Lisätietoja: Siuntion kaavoitus p. 044 386 1286
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autokatos kahdelle autolle sekä lämmin varasto. Rakennuksen kerrosala on rakennuslupapiirustusten mukaan 29 m2 ja rakennuksen ala 59 m2. Loppukatselmoitu v. 2017. Hevosen siirtotalli, jonka kerrosala on rakennuslupahakemuksen mukaan 30 m2. Siirtotalli on loppukatselmoitu v. 2018. Lisäksi kiinteistöllä sijaitsee v. 2018 rakennettu puuliiteri sekä purkukuntoinen varastona toimiva vanha rakennus. Lisäksi eläintenpitoa varten reilu aitaus, säänsuoja, ruokintakatokset sekä lantakontti.
Palvelut
Koulut: Siuntiossa Aleksis Kiven koulu n. 16 km. Koulukyyti lähtee tien varresta postilaatikolta.
Palvelut: Nummelan keskustan palvelut n. 8,4 km. Siuntion keskustan palvelut n. 19 km. Terveyskeskus Siuntio, Nummela.
Pihan kuvaus
Omakotitalon pihapiiri tasaista nurmikkoa, sisääntulopiha soraa. EU-tukikelpoista peltoa n. 3,5 ha. Peltoa ei salaojitettu, reunalla kulkee oja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Siuntio

Asuinalueena Kahvimaa, Siuntio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rinne Elisa

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.